Eilanden die zijn uitgeschakeld door leerkracht, niet weergeven bij leerlingen (filter)

Pieter deelde dit Idee 9 maanden geleden
Voltooid

Ik zou het prettig vinden dat de eilanden die ik achter de schermen heb uitgezet, niet meer zichtbaar zijn voor de leerlingen.

Bijvoorbeeld binnen het eiland 'Optellen en aftrekken'. Daar heb ik een heleboel eilanden uitgezet. Het eiland 'Verhaaltjessommen +-' heb ik wel aangezet. De kinderen moeten nu een behoorlijk eind naar beneden scrollen (en wachten tot de eilanden zijn geladen en zichtbaar worden) voordat ze het eiland 'verhaaltjessommen +-' vinden.

Reacties (8)

foto
74

Dag Pieter,

Bedankt voor je suggestie. Graag zouden we hierover nog wat meer vragen stellen:

Met welk doel zou je de afgesloten Eilanden willen verbergen voor leerlingen? Is dat vooral om de snelheid van het juiste te vinden hoger te maken?

Hartelijke groet,

Pieter

foto
80

Vooral voor de snelheid. Maar ook voor het overzicht van de kinderen: Eilanden zoals ´negatieve getallen´ hoeven ze nog niet te zien en eilanden waar plussommen worden aangeboden tm 10 of 20 hoeven ze niet meer te zien.

foto
68

Bedankt voor je reactie. We nemen het mee in de ontwikkeling.

foto
29

Mooi idee. Dat zou inderdaad heel praktisch zijn.

foto
foto
64

Ik zou dit ook graag willen, al zou het al fijn zijn wanneer de 'open' opdrachten vooraan komen te staan en de gesloten opdrachten erachter. Onze kinderen swipen zich soms een breuk om de juiste opdracht te vinden en raken ook in de war.

foto
43

Dag Emil,

Bedankt voor je suggestie. Ik voeg hem samen met een gerelateerde wens.

^Pieter

foto
40

We gaan een oplossing hiervoor ontwikkelen.

^Pieter

foto
7

Inmiddels is dit ontwikkeld. Zie ook de blog hierover.